Roulade

Opskrift

1     stk.



æg                         3 stk.

sukker           125 gram.

mel                  60 gram.

kartoffelmel   65 gram.

Hjortetakssalt     ½ tsk.

vand                         1 ss.

syltetøj                   2 dl.


køkkenredskaber



el-pisker       KØB HER

vægt             KØB HER





1.    pisk æggeviderne meget stive med en el-pisker. pisk
halvdelen af sukkeret i lidt af gangen pisk til dejen er sej.


2.    bland resten af sukkeret og æggeblommerne i.
bland melet og hjortetakssaltet og vend det forsigtigt i dejen.


3.    gør formen klar, fold et stykke bagepapir
på størelse med bagepladen 2 cm ind langs alle kanter. sæt clips
i de fire hjørner så kanterne står lodrette.


4.    bred dejen ud i formen og bag den omgående ved 225
celsius i en forvarmet ovn, i mindre end 10 minutter.


5.    vend kagen ud på et bagepapir der er vædet i vand.
træk derefter papirformen af kagen og stryg straks syltetøjet på.


6.    rul rouladen fast sammen pak den ind i bagepapiret
og lad den ligge til den holder den form som man rullede den til.



Tip


du kan også bruge smørcreme SE HER eller frugtmos